Wednesday, September 26, 2012

Befday Celebration With Teacher Wannabe.....and Domino's...=)












Based on true story....

Aku: kak, The expandable 2 orang...
Akak tiket: citer ni untuk 18 tahun ke atas jer dik...
Aku: haa...yerla...2 orang ea...(masih tersenyum lebar)
Akak tiket: owkey...(dengan muka rasa bersalahnyer)

*mesti akak tu rasa bersalah sebab jual tiket kat budak tak cukup umur macam aku nih...hahahaha

Kadang-kadang, rase nak announce jer yang aku nih dah 22 tahun...tp, kadang-kadang, still gak nak ngaku diri nih budak Form 5..hua3....

Now, kalau la akak tu baca blog aku nih, akak takyah risau dah..buang jer rasa bersalah tu...umur saya 22...bukan 17 tahun..=)

Owkey, back tu bedtime story, hari ni, kami wat celebration dengan cikgu-cekgi praktikal SMK Bukit Jana...kami jer la...tak sume...huhuhu... ape-ape pun, thank you, u olls sebab ingat befday saya...=)


Miss Athirah & Miss Azieyah...
Pelisss jangan tanya mane befday kek sebab memang takde pown..
makan Domino's lebih sedap dari befday kek...owkey=)

Miss Anis yang chomell...=)


Ini Kak Yong ktorang...jangan main-main2 dengan Miss Syafikah...satgi kne rotan..hua3

Owkey la..itu saje untuk kali nih....anyways, thanks for all da wishes and everything u've done for me....saya bersyukur sangat-sangat sebab ditakdirkan berjumpa dengan kamu.....ketetapan ALLAH itu sangat indah...itulah nikmat jika kita redha dengan ketentuanNya...Syukran ya ALLAH...



*p/s: umur semakin bertambah jadi, kena bukak buku baru...buang buku lama...chaiyokkk moon!!!





2 comments:

greenveined said...

happy birthday mun. May Allah bless.

kuaci bulat said...

tq...aminnnn..=)