Saturday, November 24, 2012

Bersilat @ Berkubang




Bangun pg, on FB then bca status sahabat....


"kelas hari ini berjalan macam biasa walaupun hujan turun...takde arahan daripada cikgu kelas batal....so, jangan malas2...jangan gatal dok tidur"


Oh men...dengan mata yg separuh bukak dengan kedinginan yang teramat hingga mencecah tulang rusuk, kami gigihkan kaki kami untuk melangkah ke tanah yang lembut dan berair itu...Hasilnya...



Ni makan dia...Takut sangat ng kotor kan?? nah....hamek kaw...


Guling lagi...guling lagi...hahahaha ( gelak penjahat)


Yang kat depan bukan men serious...tibe-tibe ade orang buat peace kat belakang...ahaha


Haiyarkkkk!!!


Serious cket......ade orang amik gambar...


OMG!!!!...OMG!!!!!!


Inilah hasilnya setelah 4 jam berkubang  bersilat di dalam lumpur....oh yeahhhh



Posing itu perlu walaupun dalam lumpur


Muka tetap _____ walaupun bersalut lumpur...(sila isi tempat kosong sendiri)

Apa-apa pun yang berlaku, latihan hari ini (24 November 2012) is one of the best training that I ever had....we have joy, have fun, we had season in the sun (lagu weslife)...

  

Kata bersahut, gayong bersambut....



# Terdetik dalam hati...hanya tinggal kurang dari setahun aku bersama mereka....saat ini akan ku simpul kemas di dalam ikatan memori ku....Semoga ukhuwah ini akan berkekalan sampai bila-bila....insya'ALLAH..






















2 comments:

Hamizah Amera said...

miss those day..miss bguling2, berpusing bintang (x igt nama dah)..

kuaci bulat said...

roda...hehehe