Tuesday, January 18, 2011

Karib'11...My 1st Performance



Halluuuuu...ape kabaq? maaf la aku lama dh tak update belog ni......busy memanjang.....busy? iyola...tp takla se'busy' PM kita...apatah lagi guru besaq sklh aku dulu...(mcm tak betoi ja urutan peristiwa nih)...

Awat aku busy? ang nk taw ka? ni haa....bebudak kolej aku wat program KARIB'11...ape tah nme penuh dia...sat nk cri flyers......jap ea....hurmmmmm.....haa...jumpe dah...Karnival Insaniah Bestari 2011....









Best woo...bkn ape, brg murah2 tu beb.....aku beli 3 helai selendang...perghh....(ini la tabiat burok aku, allergic ng selendang....pantang brkenan ckit terus rembat)...emph....mmbazir la aku nih...tp biaq la na...nk wat cmne....dh beli....takkan nk jual balek.....cntek lak tu.....xpela...mls nk cte pjg2.....

Berbalik kpd aku busy td....ni haa...aku dok prktis nk wat prsembahan utk mlm tu.....kmi amik msa seminggu ja nk prktis bnde alah ni....penat tu mmg penat....mmg xleh nk kira ng kalkulator apatah lg dgn sempoa...ni la 1st tym aku wat prsembahan silat dpn org ramai...(dh wat prsembahan, mstila dpn org rmai kn??)...apatah lagi kami2 ni sumenyer maseh baru dlm arena silat nih.....(bengkung kosong lagi...huhuhu)....tp takpe, even penat dok prktis bnde alah nih, alhmdulillah, prsembahan kmi brjln dgn lancar....

'muke tu kene kerek yer' kte jurulatih aku Ckgu Jen ng Ckgu Lan.....


sungguh tak kata...mmg aku xreti nk wat mke kerek....prktis punyer prktis, ini la hasil nyer....bkn muke kerek yg jd, muke serius muncul....hurmmmmm...harus aku akui mmg aku fail nk wat mke kerek2 nih...(bajet muke baek sgt la konon)


nk tgok video kami? klik kat SINI


ape2 pown, seronok sgt dpt wat prsembahan nih, yg best nyer jgk dpt kenal budak2 silat yg len yg memang aku tak kenal sebutir pn tym zaman dahulu kala.....cth nya, azrie,bg megat, amin, fauzie,yeob, spe ea lagi sebutir??? hurmmm haa...yem,...pstu yanie ng atul memang aku xlupe la sbb sme geng cencaru aku....




n tak lupe jgk kpd kak No'a (yg brusaha utk mngatur kostum aku), kak aini (yg brusaha utk menguatkn smgt kmi...cey..lmh smgt rpenyer kmi nih).....,kak aji (yg dgn kreatifnya mghias booth pameran kmi yg srba kekurangan), maiza (mak andam kmi) n spe2 yg trlibat secara lgsung n tdak lgsung spjg latihan kmi n pd hari trsebut...tme ksh sbb dh byk menyokong kmi dn mengundi kmi sbg pemenang kali ini (ok..ini bohong)...


maiza..(mak andam)


Kak aini n kak no'a..(even kcik tp brbisa..hehehe)


Sesi bukak gelanggang


masih lagi sesi bukak gelanggang


sesi tunjuk gaya


 sesi tangkap muat wif atul...mata nmpak bsr konon nk jd garang..


unkown sesi by yani...hehehehehe


Persembahan solo lelaki oleh Mr Fauzie








Control2...awek depan mata..hehehe








Persembahan solo wanita oleh beta...hehehehe








Focus....focus....mamat hensem tgh tgok...hehehehehe








Persembahan silat pulut oleh Miss Atul n Miss Yani






Tahan...tahan....




Bunga persembahan oleh
hadapan dari kanan: yem, yeob, megat
blkg dari kanan: azrie , amin








Persembahan tempur








Haiyakkk!!!!








maafla aku selongkar fb korg n curik gmbr2 nih...maklum la aku xde gmbr korg...klo xde gmbr, xley nk buboh dlm nih.....so,halal la ea......




owkeylah.....wa dh penat merapu....nti2 ade mse wa merapu lagi....chow chin chow....=)







7 comments:

azrie shariel said...

kenape muke saye xbape jelas.. xleh2x.. diminta tuan punye blog kene pastikan gambo sy kt depan.. hehehe

azrie shariel said...

xadil2... gambo aku skit.. nk byk..hehhe

azrie shariel said...

hehehe... eleh.. blagak konon..
leh caye ke tu.. betul ke bez tp penat... aku xpuas ati.. nape gamba aku sikit.. hehehe

azrie shariel said...

hehehe.. time kasih sebb aku ade watak gak dalam idop ko.. tp nape aku bukan watak utama dalam blog ko.. heehe

kuaci bulat said...

sbb gmbr ko xdek kt aku...cmne nk jdkn ko watak utama blog aku....xpe2...next tym cbe lagi ea...hahaha..

wak lotong said...

sy x puas ati... knp azrie je yg byk komen.....
nmpk sgt x puas ati yer....
wakaka wakaka wakaka

kuaci bulat said...

sbb ckgu tak byk komen...hahahaha