Saturday, January 29, 2011

Perginyer RM 120











Org len dok ske enjoy duit PTPTN msok, aku lak trpksa mnyumbgkn prbelajaanku yg prtama kpd pkcik teksi utk ke Hospital Slim River....huhuhu...


Ape sakit aku pn aku xtaw...dh seminggu beb, sakit perut sebelah kanan jer...dh mcm2 test dh aku buat..test air kencing, n test darah, scanning...but still, doc kte aku sihat...nothin' yg abnormal pd perut aku n organ2 dlmn yg len...tp, nape mseh skit ea???? hurmmmm.....


Rse mcm tak prcaya jer p hospital sbb diri sdiri yg sakit...slma ni teman org jer p hospital....agak mseh trkejut yer disitu....


Oh..oh....oleh sebab ini 1st tym g hospital Slim River, aku n Miss Hilda dh mcm buat lawatan lak kt situ sbb nk crk wad kecemasan...puas tnyer org2 kt situ, finally kmi temui jua...






Beta dmasukkan ke bilik resusitasi..(utk kes kecemasan n kritikal)

Disebabkan tym tu aku prgi hari jumaat, kne plak tym org nk solat jumaat, so, aku hnya sempat di ambil darah n ujian air kencing...then aku dtinggalkn buat smentara oleh segala kakitangan sbb diorg nk g solat Jumaat....




Mcm ni la keadaan tgn aku yg aku bwk ke sana ke mari melilau kt kwsn hospital






Kusyuk sgt tengok org yg lalu lalang.....eh2...yg sebelah tu kwn aku,  Miss Hilda..


Sempat lg brposing.....hehehe....btw, thnks sgt2 sbb sudi teman aku p klink n hospital utk 2 hari





Oleh sebab lme sgt nk tggu, perut pn dh mula melalak mntak di isi, so kmi pn pergi ke Hospimart...mcm minimart la...jual mknn ringan...tp, xdek yg best pn...so, i've decided utk mkn pau sje...



Ciannyer kt aku...dh la skit...mkn pau ayam jer...huhuhu...


Setelah agak lme di situ, akhirnya aku dbawa brjumpa dgn doc..dh puas cek2 sume, so, aku trpksa menyumbat perut dgn gula-gula nih smpai habis...


Xskenyer mkn ubat....T_T

Itu jer la stkt nih...dh puas buat ujian sume2 tu, so, skrg aku dpend ng ubt jer n brharap akn sembuh secepat mgkin...neway, thanks to my fren, miss Hilda sbb sudi teman aku melancong di hospital utk 2 hari...n  also, kwn2 yg len sbb care sgt kt aku...syg korg sume banyak laut....muawhxx..






3 comments:

Hilda Emak said...

saya suka sbb byk nama gua dsebut...patut la aku mala ja tbatuk...hahaha

dUrRaNi said...

deng..tak ok kaa..??

kuaci bulat said...

alhamdulillah nktok dh ok dh..=)